Aqua
Aqua
Aqua
Aqua

PONOSNI SMO...

na sve donacije, sponzorstva i projekte kojima smo barem malo razveselili i pomogli onima kojima je to najpotrebnije, onima u koje vjerujemo i svima onima koji su to svojim radom i trudom zaslužili. Više od svega smo ponosni na poznanstva, prijateljstva i sve što smo kroz ovakav rad i druženja naučili i zato smo i mi svima njima htjeli reći HVALA!


Ponosni smo na donacije i suradnje s...
SOS Dječjim selom Lekenik, UNICEF-om, Udrugom Korablja, Djecom leptirima (Udrugom Debra), Udrugom Hrabro Dijete, Crvenim križem, Muzejom za suvremenu umjetnost Zagreb, filmom Konjanik, Gral filmom, Kino-klubom, Udrugom Trabakul iz Dubrovnika, knjigom Prijatelji mora, Viškom regatom, TK-om Dinamo, Karate klubom Dojo Brač, NK-om Špansko, NK-om Samobor, HARK-om Mladost, s organizacijom Atomic dance factory, UPVS-om – udrugom za promicanje sporta na vodi, Europskim prvenstvom u windsurfingu, Jahting klubom HOST otok Vis, s organizacijom KITO International organization Nairobi Kenya, ZOO Zagreb...

PONOSNI SMO...

sponzori Enrica Marottija
mladog hrvatskog windsurfera iz Rijeke, šesterostrukog državnog prvaka, koji je na svom drugom nastupu na regati svjetskog kupa 2013. u Costa Bravi oduševio te postao dio tima NeilPryde / JP-Australia!
Opravdao je vrlo brzo to članstvo i već 2014. postao prvi hrvatski europski prvak u slalomu, najbržoj i najatraktivnijoj windsurfing disciplini! Bravo Ricco!

https://www.facebook.com/cro401

http://www.redbull.com/hr/hr/stories/1331647258494/enrico-marotti-pripreme-za-pwa-tour-na-havajima

https://www.pwaworldtour.com/index.php?id=7&tx_pwasailor_pi1
%5BshowUid%5D=1401&cHash=9d100ae01e795ed02d70914e53d61fb2

PONOSNI SMO...

na projekt Žiraha,
projekt socijalnog poduzetništva, koji smo u suradnji s udrugom CIRA i darovitim umjetnikom s autizmom Ratkom Koletićem uspješno realizirali.

Na inicijativu Royal College of Art iz Londona započeo je niz kreativnih radionica u kojima dizajneri rade s osobama s poteškoćama i njihove kreativne ideje i crteže razrađuju do gotovih proizvoda.
Jedna takva međunarodna radionica održala se i u Zagrebu 2011. godine na kojoj su dizajneri i voditelji radionica odabrali upravo rad Ratka Koletića, Žirahu, za takvu razradu.
Kolekcija ručno izrađenih predmeta koja je nastala na toj radionici ubrzo je osvojila niz nagrada i priznanja u Zagrebu, Tokiju, Kyotu…, ali osim nagrada i malenih produkcija proizvoda koje izrađuju članovi udruge, nije se ostvarila nikakva zarada tako da nije bilo sredstava da Ratko ili itko iz udruge prati Žirahu na bilo kojem od svjetskih putovanja.
Potaknuti cijelom pričom i velikim ostvarenjima male Žirahe u suradnji s Centrom za inkluzivne radne aktivnosti (www.cira.hr), čiji je Ratko član, odlučili smo pokrenuti izradu velikoserijske kolekcije Žiraha. koja bi se trebala naći u velikom broju trgovina, te svojom prodajom ostvariti prihod i zaradu Centru za inkluzivne radne aktivnosti. A Ratku omogućiti da u stopu prati svoju Žirahu!

Ratko Koletić daroviti je 45-godišnji umjetnik i ilustrator s autizmom, koji svakodnevno radi i marljivo stvara i smišlja fantastične likove i bića poput Žirahe.
O njegovu životu snimljen je i trideset minutni dokumentarni film ŽIRAHA (https://www.youtube.com/watch?v=dbDUk3dE5dk), a ilustrirao je i zbirku kratkih priča Željka Valića ‘Destilat čiste radosti’.
Član je udruge CIRA, koja mu je omogućila da samostalno živi i radi u Zagrebu.